gitarist.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr.0,-

Forsendelse og retur

Forsendelse:
Alle ordrer sendes med PostNord MyPack Collect, PostNord MyPack Home Small eller Bring Klimanøytral Servicepakke.
Vi tar ikke betalt for pakking og ekspedisjon. Pris på frakt beregnes automatisk utfra postnummeret ditt ved utsjekk i nettbutikken avhengig av hvor i landet du bor. For sendinger til Jan Mayen og Svalbard tilkommer et eget tilleggsgebyr som blir lagt til fraktkostnadene.

For Servicepakke tilbyr Posten tjenesten "Levert på døren" i noen byer og tettsteder. Denne ekstratjenesten vil være tilgjengelig som fraktmetode dersom din adresse er i et område hvor Posten har denne tjenesten. 

Vi tilbyr MyPack Home Small til fastpris kr.45,- for ordrer med vareverdi under kr.400,- og samlet vekt under 350g. Sendingen er sporbar helt frem til din postkasse. Alle MyPack Home Small sendinger går først i samlesending til PostNords terminal i Oslo før de blir sendt ut til mottaker. Det tar gjerne et par dager fra samlesendingen er hentet av PostNord og du får EDI melding til du kan spore din MyPack Home Small på nettet.

Leveringstid:
Pakken blir i regelen postlagt innen 24 timer etter at vi har mottatt bestillingen, og du kan spore pakken eller varebrevet hele veien til den kommer til deg. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 1-5 virkedager (mandag-fredag) etter at vi har levert den inn transportør, avhengig av hvor i landet du bor. Bestillinger som kommer inn til oss lørdag eller søndag pakkes normalt mandag. Med korrekt registrert e-post adresse og mobilnummer får du også elektronisk melding via mail og SMS fra når sendingen har ankommet ditt hentested eller din postkasse.

Fraktfri levering:
Ordrer på varer som tilsammen overstiger kr.1.500,- sendes fraktfritt i Norge. Bor du på Svalbard kommer Postens Svalbardgebyr i tillegg.

Retur av varer:
Ubrukte varer kan returneres for kjøpers regning og risiko. Kontakt oss før du returnerer noe, eller bruk angrerettskjemaet som du mottok i forbindelse med bestillingen (gjelder for kjøp med vareverdi over kr.299,-). Vi behøver også informasjon om hvilket kontonummer du ønsker kreditert for varene du returnerer. Vi har også mulighet for å gi deg en rabattkode for senere kjøp.

Skader på pakker:
Kontroller mottatt pakke for ytre skader på emballasje ved utlevering. Ser du skade må ekspeditør informeres straks og pakken åpnes umiddelbart for kontroll av varene. Oppdages skade på varene ved senere åpning av pakken og dette skyldes skade under transport må utleveringssted kontaktes og varen med original emballasje medbringes for kontroll hos utleveringssted. Vi ønsker at du tar bilde av varen og sender oss dette på epost kundeservice@gitarist.no med opplysning om ordrenummer vedlagt. Vi ordner da opp med transportør og sender deg en ny vare uten kostnad for deg. Dette betinger at du gjør dette "innen rimelig tid" og i dette tilfellet innen 5 dager fra du har hentet pakken.

Svalbard og MVA fritak:
Har du adresse Svalbard eller Jan Mayen må du registrere Svalbard eller Jan Mayen som "land" når du registrerer din kundekonto for å få MVA frittak.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke