gitarist.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr.0,-

Kjøpsbetingelser

Kunden:
Ved å akseptere kjøpsbetingelsene bekrefter kunden å være over 18 år.

Priser:
Alle priser i nettbutikken er oppgitt i norske kroner inklusive 25% MVA (merverdiavgift).
Frakt med PostNord MyPack Collect eller Postens sporbare Klimanøytrale Servicepakke kommer i tillegg og blir automatisk beregnet utfra varens vekt og volum. 

For små bestillinger tilbyr vi sending med MyPack Home Small for kr.45,- for ordrer der vareverdi er under kr.400,- og samlet vekt under 350g. Alle MyPack Home Small sendinger går først i samlesending til PostNords terminal i Oslo før de blir sendt ut til mottaker. Det tar gjerne et par dager fra samlesendingen er hentet av PostNord hos oss til du kan spore din MyPack Home Small på nettet. Årsaken til dette er at HomePack Small sendingene først blir skannet på PostNord terminalen i Oslo.

Bonuspoeng:
Ved kjøp i nettbutikken gitarist.no opparbeider du deg bonuspoeng som du kan bruke neste gang du handler hos oss. Hvert bonuspoeng tilsvarer kr.1,- og ved å logge deg inn på "Min konto" kan du løse inn bonuspoengene dine til en rabattkode som automatisk trekker bonusbeløpet fra ordrebeløpet i kassen ved utsjekk. 

Fri frakt:
Ordrer på varer for over kr.1500,- sendes fraktfritt.

Betalingsbetingelser:
Varene betales ved bruk faktura (Klarna) og du har 14 dagers betalingsfrist fra fakturaen er sendt deg via e-post og bestillingen leveres Posten, og fordringen skal betales direkte til Klarna. Klarna er et datterselskap av Nordea Finans. Les mer om Klarna her.

Skader på mottatte varer:

Skader meldes transportør ved mottak av forsendelsen. Vi emballerer alle forsendelser i pappesker eller luftputekonvolutter som vil beskytte varene mot normal behandling hos transportør. I ekstreme tilfeller kan det oppstå skade på varene. Kontakt utleveringsstedet for skademeldingsskjema.

Retur:
Kjøper kan returnere ubrukte og uskadde varer i ubrutt egenemballasje, og varens kostnad eksklusive frakt vil bli kreditert kjøper. Returfraktkostnader dekkes av kjøper.

Angrerett:
I henhold til Kjøpsloven gjelder 14 dagers angrerett for forbrukere som handler hos gitarist.no. Dette gjelder for ordrer over kr.299,- og forutsetter at det kjøpte produktet kan selges av oss som nytt til en annen kunde. Når ordren pakkes sender vi kopi av faktura samt Angrerettskjema til den e-post adressen du har lagt inn ved registrering. 

Unntak fra angrerett:
Tolex, frontstoff og liknende produkt som blir kuttet i lengde etter kundens spesifikasjon og er å anse som spesiallaget for kunden noe som betyr at angreretten ikke gjelder for disse produktene.

Kundeservice:
Kundeservice kan nås via epost til: kundeservice@gitarist.no

Forbehold:
Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil samt prisendringer.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke