gitarist.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr.0,-

Kjøpsbetingelser

Kunden:
Ved å akseptere kjøpsbetingelsene bekrefter kunden å være over 18 år.

Postadresse: 
Kunden er ansvarlig for å oppgi korrekt postadresse. Dersom du har handlet hos oss tidligere og deretter har flyttet til ny adresse må du oppdatere adressen din for at sendingen skal komme frem til din nye adresse.

Priser på frakt:
Alle priser i nettbutikken er oppgitt i norske kroner inklusive 25% MVA (merverdiavgift).
Frakt med Postens sporbare "Pakke i postkassen", "Klimanøytral Servicepakke" eller "Servicepakke bedrift"  kommer i tillegg til vareprisen og blir automatisk beregnet utfra varens vekt og volum ved utsjekk i kassen. 

For små bestillinger tilbyr vi sending med Postens sporbare "Pakke i postkassen" for kr.50,- der vareverdi er under kr.950,- og samlet vekt er under 350g. Alle "Pakke i postkassen" sendinger går først i samlesending til Bring sin hovedterminal på Lørenskog før de blir sendt i retning mottaker. På "Pakke i postkassen" bruker vi adresseetikett med integrert RFID brikke slik at pakken er sporbar til den blir levert i din postkasse. 

Fri frakt:
Ordrer på varer for over kr.1500,- sendes fraktfritt.

Ansvar for frakt:
For klimanøytral servicepakke som er på vei til ditt nærmeste Postkontor tilbyr Posten en egen tjeneste hvor du mot et gebyr til Posten får sendingen levert hjem. Denne tjenesten har vi ikke ansvar for, og vær oppmerksom på at du ved å takke ja til det tilbudet du mottar fra Posten også overtar ansvaret for at sendingen kommer frem til deg.

Betalingsbetingelser:
Varene betales ved bruk av Vipps, kort, eller vedlagt faktura (Klarna) og du har 14 dagers betalingsfrist fra fakturaen er sendt deg via e-post og bestillingen leveres BRING, og fordringen skal betales direkte til Klarna. Klarna er et datterselskap av Nordea Finans. Les mer om Klarna her.

Skader på mottatte varer:
Skader meldes transportør ved mottak av forsendelsen. Vi emballerer alle forsendelser i pappesker eller luftputekonvolutter som vil beskytte varene mot normal behandling hos transportør. I ekstreme tilfeller kan det oppstå skade på varene. Kontakt utleveringsstedet for skademeldingsskjema.

Retur:
Kjøper kan returnere ubrukte og uskadde varer i ubrutt egenemballasje, og varens kostnad eksklusive frakt vil bli kreditert kjøper. Returfraktkostnader dekkes av kjøper.

Angrerett:
I henhold til Kjøpsloven gjelder 14 dagers angrerett for forbrukere som handler hos gitarist.no. Dette gjelder for ordrer over kr.299,- og forutsetter at det kjøpte produktet kan selges av oss som nytt til en annen kunde. Når ordren pakkes sender vi kopi av faktura samt Angrerettskjema til den e-post adressen du har lagt inn ved registrering. 

Unntak fra angrerett:
Tolex, frontstoff og liknende produkt som blir kuttet i lengde etter kundens spesifikasjon og er å anse som spesiallaget for kunden noe som betyr at angreretten ikke gjelder for disse produktene.

Kundeservice:
Kundeservice kan nås via epost til: kundeservice@gitarist.no

Forbehold:
Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil samt prisendringer.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke