gitarist.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr.0,-

Kjøpsbetingelser

Kunden:
Ved å akseptere kjøpsbetingelsene bekrefter kunden å være over 18 år.

Priser:
Alle priser i nettbutikken er oppgitt i norske kroner inklusive 25% MVA (merverdiavgift).
Frakt med Postens sporbare "Pakke i postkassen", "Klimanøytral Servicepakke" eller "Servicepakke bedrift"  kommer i tillegg til vareprisen og blir automatisk beregnet utfra varens vekt og volum ved utsjekk i kassen. 

For små bestillinger tilbyr vi sending med Postens sporbare "Pakke i postkassen" for kr.50,- der vareverdi er under kr.950,- og samlet vekt er under 350g.  Alle "Pakke i postkassen" sendinger går først i samlesending til Bring sin hovedterminal på Lørenskog før de blir sendt i retning mottaker. På "Pakke i postkassen" bruker vi adresseetikett med integrert RFID brikke slik at pakken er sporbar tl den blir levert i din postkasse. 

Fri frakt:
Ordrer på varer for over kr.1500,- sendes fraktfritt.

Betalingsbetingelser:
Varene betales ved bruk av Vipps, kort, eller vedlagt faktura (Klarna) og du har 14 dagers betalingsfrist fra fakturaen er sendt deg via e-post og bestillingen leveres BRING, og fordringen skal betales direkte til Klarna. Klarna er et datterselskap av Nordea Finans. Les mer om Klarna her.

Skader på mottatte varer:
Skader meldes transportør ved mottak av forsendelsen. Vi emballerer alle forsendelser i pappesker eller luftputekonvolutter som vil beskytte varene mot normal behandling hos transportør. I ekstreme tilfeller kan det oppstå skade på varene. Kontakt utleveringsstedet for skademeldingsskjema.

Retur:
Kjøper kan returnere ubrukte og uskadde varer i ubrutt egenemballasje, og varens kostnad eksklusive frakt vil bli kreditert kjøper. Returfraktkostnader dekkes av kjøper.

Angrerett:
I henhold til Kjøpsloven gjelder 14 dagers angrerett for forbrukere som handler hos gitarist.no. Dette gjelder for ordrer over kr.299,- og forutsetter at det kjøpte produktet kan selges av oss som nytt til en annen kunde. Når ordren pakkes sender vi kopi av faktura samt Angrerettskjema til den e-post adressen du har lagt inn ved registrering. 

Unntak fra angrerett:
Tolex, frontstoff og liknende produkt som blir kuttet i lengde etter kundens spesifikasjon og er å anse som spesiallaget for kunden noe som betyr at angreretten ikke gjelder for disse produktene.

Kundeservice:
Kundeservice kan nås via epost til: kundeservice@gitarist.no

Forbehold:
Det tas forbehold om eventuelle skrivefeil samt prisendringer.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke