gitarist.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr.0,-

Personvern

Personvernerklæring for Garibaldi AS (gitarist.no)
Det er viktig å kjenne seg trygg når man handler i en nettbutikk, og vi på gitarist.no er opptatt av å ivareta ditt personvern og håndtere personopplysningene dine på en sikker måte. Dine personopplysninger er trygge hos oss, vi kommer aldri til å dele e-postadresse eller annen informasjon med tredjeparter. 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Garibaldi AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.
 

Personopplysninger som lagres
Når du handler hos oss, oppbevarer vi den informasjonen som trengs for at vi skal være i stand til å fullføre handelen og levere ordren til deg. Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Disse opplysningene er anonymisert slik at de ikke kan spores tilbake til spesiell person. Ingen informasjon om dine betalingskort eller lignende lagres i våre systemer.
 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser, produsere og levere din ordre til riktig adresse, etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post.
 

Grunnlaget for behandlingen 

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.
 

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har oppgitt i forbindelse med ditt kjøp.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettbutikker, og i henhold til norsk lovgivning. Mer om cookies her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen logistikk og fakturering/håndtering av kundebetalinger, som for eksempel Klarna, Vipps, Posten, Bring, PostNord. Utover det vil vi ikke selge, dele, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.
 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i minst 5 år. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i minst 5 år, i henhold til lovens krav.
 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.
 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.
 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: kundeservice@gitarist.no
Brevpost: Garibaldi AS, Kursetstranda 40, 6224 Hundeidvik 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke