gitarist.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr.0,-

Betaling

Betaling for varer skjer ved bruk av Vipps, kort eller vedlagt faktura netto pr 30 dager (Klarna). Vi beregner ikke noe faktureringsgebyr. Klarna Faktura kan benyttes av både privatpersoner og firmakunder.

Betaling mot faktura pr 30 dager:
Du mottar faktura fra Klarna (Nordea Finans) via e-post når pakken din sendes fra oss (levert transportør). Du betaler da mottatt faktura ved forfall til Klarna. Forfallsperioden løper fra det tidspunktet fakturaen er utskrevet og sendingen er levert transportør. Fakturaen fra Klarna kan også deles opp i flere avdrag mot et gebyr til Klarna om du ønsker det, men vær oppmerksom på at dette er en finansieringsordning som medfører en betalingsavtale mellom deg og Klarna. Les mer her.

Betaling med kort:
Varer betales i nettbutikken med kort via sikker server hos Klarna. Vi mottar ikke noe informasjon om ditt kort. Enten du betaler med debit- eller kreditkort blir betalingsbeløpet for din bestilling reservert hos Klarna, selv om det for betalinger med debetkort kan se ut som beløpet har blitt trukket fra kontoen din. Selve belastningen skjer først etter at vi har meldt din sending som levert til transportør. Vi har ikke anledning til å øke beløp (legge til varer) på en ordre betalt med kort, men vi kan trekke fra og redusere beløpet.

Betaling med Vipps: 
Varer betales i nettbutikken med Vipps som du godkjenner med din mobiltelefon i Vippsappen. Vi mottar ikke noe informasjon fra Vipps utover at betaling er gjennomført. Beløpet står reservert hos Vipps og blir først trukket når vi har meldt til Vipps at din sending er levert til transportør. Vi har ikke anledning til å øke beløp (legge til varer) på en ordre betalt med Vipps men vi kan trekke fra og redusere beløpet.

Sikkerhet ved betaling på nett
Både mens du er i nettbutikken og når du kommer til kassen vil du legge merke til at adresselinjen i nettleseren din starter med https:// som viser at du er på en sikker og kryptert tilkobling som sikrer at informasjonen du legger inn ikke kan misbrukes av uvedkommende. Kontakt kundeservice@gitarist.no dersom du har spørsmål rundt sikkerheten ved betaling i nettbutikken vår.

Forskuddsbetaling via bank:
Dersom du av ulike årsaker ikke har anledning til å betale med noen av betalingsmåtene over, kan vi legge inn din ordre manuelt og sende deg informasjon om totalbeløp som kan forskuddsbetales til vår bankkonto 3991.06.66413. Kontakt oss via kundeservice@gitarist.no så hjelper vi deg gjerne.

Pre payment options from customers outside Norway:
PayPal Payment Request

Wire Transfer
Bank details:
Account name: Garibaldi AS 

IBAN: NO5539910666413
SWIFT/BIC: SPTRNO22

Bank address: Sparebank1 Midt-Norge
Valuta
7467 TRONDHEIM
 

Trykk ENTER for å søke